• magyar
  • English
  • Srpskohrvatski

Kalendárium

H K Sz Cs P Sz V
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Események ma

Nincs mára bejegyzés!

Facebook

Kapcsolatok

Levelezési cím:
21000 - Újvidék
Vojvode Mišića 1/3
+381(0)21-557-650
E-mail:office@ifikozpont.org.rs

Önkéntesek blogjai

2017.03.21.

Ifjúsági bál: Öltözz ki!

Tánc, koktél, elegancia,
Bálunkon a relevancia!
Mulatásra tökéletes garancia,
Színpadról a jó performancia!

Egy kis bor, ez is jár néked,
Ha bemutatod elegáns éned,
Vedd ki te is ebben részed,
Ezzel is a hagyományt véded.

Jegyet időben vegyél,
hisz a THE END zenél!2016.11.24.

ASSZERTíV KOMMUNIKÁCIÓS tréning

Büszkén bejelentjük: ASSZERTíV KOMMUNIKÁCIÓS tréninget tartunk december 17 - én, Újvidéken. Szeretnél nyíltan, őszintén, problémamentesen és sikeresen kommunikálni, miközben a másik igényeire is figyelsz? Jó hírünk van: az asszertivitás tanulható. Jelentkezés holnap indul, amikor is minden fontos részletet elárulunk. Egyenlőre annyit, hogy CSUPÁN 20 FIATAL jelentkezését áll módunkban fogadni. Kövesd oldalunkat, és legyél a leggyorsabb szerencsések között, akik részesei lehetnek ennek az eseménynek. Addig is, olvass utána: www.asszertivakademia.hu2016.10.18.

Ifjúsági bál: Gyere táncolj, gyere táncolj még!

Gyere táncolj, gyere táncolj még,
ahogyan azt már nem csináltad rég!
Lehet az szabályos, de az se baj ha srég,
közben koktélodban olvadjon a jég!

Ismét Kanizsáról indul egy nagy busz,
jegyed így csak 50 dinár plusz.
Táncolj és mulass, ezen lesz a fókusz,
legjobbaknak jár ezért a bónusz.

Műsoron a THE END, de bemutató is akad:
tombola előtt táncol a NEODANCE csapat.
Ne tétovázz, jutalmazd meg magad,
gyere el és bulizd szét az agyad!2016.07.20.

A VMIK képviseltette magát a MIVIT-en

A tavalyi évhez hasonlóan idén is részt vettünk a Felsőtárkányban megtartott MIVIT fesztiválon. Gyalogtúrák, borkóstolás, koncertek szinezték a tartalmas hat napot. Ebben az évben Botka Andrea, Király Csilla, Király Ibolya és Király Ildikó képviselték a VMIK-át.2016.07.07.

XIV. Ifjúsági Etno Tábor

A VMIK szupercsapata rengeteg újítással vár idén az Ifjúsági Etno Táborba :)

A tábor helyszíne az idén változik!!! A Hajdújáráshoz közel megtalálható Róka-tanyán várunk, ahol majd az idillikus környezetben esőtáncot is járunk. A tábor továbbra is megtartja sátortábor jellegét, ezért időben készitsd be a sátort magadnak, vagy jelezz felénk. Napközben unatkozásnak továbbra sincs helye, hisz a foglalkozásaink sokasága most is végtelen. Idén is készíthetsz ékszert, fonhatsz kosarat, fába faraghatsz, agyagozhatsz, batikolhatsz és nemezelhetsz sokat. :)2015.06.18.

Általános iskolások ballagása

Nyolcadikosok közös ballagási ünnepsége

A Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ, június 24-én, pénteken rendezi meg az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ klubjában, az általános iskolák végzős magyar tagozatainak közös ballagási összejövetelét. A bulira este 8 órai kezdettel kerül sor.2016.06.18.

Középiskolások ballagása

Az újvidéki és temerini magyar középiskolások közös ballagási ünnepsége

Az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ (József Attila 16.) nagytermében, csütörtökön, június 23-án, 19 órai kezdettel ballagnak az újvidéki és temerini magyar középiskolások.
Az újvidéki Svetozar Marković Gimnázium, Mihajlo Pupin Villamossági Szakközépiskola, Bogdan Šuput Formatervezői Szakközépiskola, Április 7-e Egészségügyi Középiskola, a futaki Mezőgazdasági Középiskola és Diákotthon és a temerini Lukijan Mušicki Középiskola végzős diákjai ünnepélyes műsor keretében vesznek búcsút a tanáraiktól, diáktársaiktól.
A ballagó diákok és a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

A rendezvényt a Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ szervezi.2016.04.21.

Közgyűlés 2016.05.21.

Tisztelt Tagtársak!

Ezúton értesítünk benneteket, hogy a Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ 2016. május 21-én, szombaton, 14 órai kezdettel tartja meg rendes Közgyűlését Újvidéken, a Vojvode Mišić 1. szám alatti épületben, a III. emeleten.

A Közgyűlésen az Alapszabályzat értelmében minden tag szavazati joggal rendelkezik, ezért kérünk, hogy vegyél Te is részt a Közgyűlés munkájában.

Szeretnél többet tudni?

e-mail: office@ifikozpont.org.rs

facebook: www.facebook.com/ifikozpont

Vajdasági Magyar Ifjúsági Központ2016.03.05.

Gym Tonic - Ifjúsági bál

Sportban az igazság, lészen egy péntek esti vigasság: Futótűzként terjedjen a hír, s jöjjön el mindenki, aki csak bír! Kéz a kézben, mindeki táncol, kit - kit ez össze is láncol. THE END együttes zenél, nem lesz itt olyan, ki henyél. Sportolj addig is, cél a szép izom, jó muzsika mellé erre biztos iszom! Vehetsz például bort, előtte azért legyen meg a sport! Lesz ám akció is, éspedig: GYM TONIC és GYM BEAM. Nah de csak óvatosan, ne táncolj úgy, mint egy pingvin! Meglepetések, ajándékok, futókalandok, táncjátékok...

Bővebb infó: Patarica Tímeánál (069/36-52-895) vagy az office@ifikozpont.org.rs e-mail címen.

Találkozunk a Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központ (József Attila 16.) nagytermében, pénteken, március 11-én.2015.11.25.

Önfejlesztés a siker szolgálatában - ifjúsági képzés

FIGYELEEEEM! Miután kellően kimulattuk magunkat az őszi bálon, újabb bejelentivalónk van számotokra: 2015. december 12-én és 13-án (szombaton és vasárnap) ÖNFEJLESZTÉS A SIKER SZOLGÁLATÁBAN cím alatt élménypedagógiai képzésre kerül sor a VMIK szervezésében, melyet Besnyi Szabolcs, Tojzán Báldy Eszter és Tojzán Ákos, a Katalizátor Pedagógusképzési Központ trénerei tartanak. Helyszín: Újvidéki Tudósklub (Misity vajda u. 1., 3.emelet). 16 és 30 év közötti kreatív fiatalok jelentkezését várjuk.

Résztvétel, elszállásolás, valamint az étkezés költségeit szervezetünk állja, a Bethlen Gábor Alap támogatásának köszönhetően.

Bővebb információt kérni és a jelentkezni lehet: Botka Csabánál (061/30-17-007), illetve Patarica Tímeánál (069/36-52-895) vagy az office@ifikozpont.org.rs e-mail címen. Jelentkezési határidő: december 9. Hajrá - hajrá!2015.10.20.

Pezsgő élet - Ifjúsági bál

November 6-án, péntek este 9 órakor kezdünk. Finom pezsgőkkel várunk titeket, mert azért mi szeretjük megadni a módját! Több elegáns buborék közül választhattok majd. De mindezt még tovább tudjuk fokozni, hiszen egész este buborékokat fogtok látni, mert mi teljesen elvarázsolunk titeket :)

Táncos cipőket elő, mert a legjobban mulatókat ingyen pezsgővel jutalmazzuk!

Elfelejtettünk volna valamit? Hmm, hadd gondolkozzunk....te jó ég, a THE END zenekar zenél!!!Pillanatkép

Bejelentkezés

Kérdezz

Kérdésedre szívesen válaszolunk!
Kérdésedet itt teheted fel.

Kérdésedet itt teheted fel

E-mail címed:
Kérdésed:

Támogatóink

Tagjai vagyunk: