• magyar
 • English
 • srpskohrvatski

Kalendárium

H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Események ma

Nincs mára bejegyzés!

Facebook

Kapcsolatok

Levelezési cím:
21000 - Újvidék
Vojvode Mišića 1/3
+381(0)21-557-650
E-mail:office@ifikozpont.org.rs

Önkéntesek blogjai

Évi programterv

2012. évi programterv

Folyamatban lévő programok:

Az EVS program keretein belül népszerűsítő előadások megtartását szorgalmazzuk. EVS körutunkra ősszel kerülne sor, amikor is Vajdaság számos települését járnánk körbe egy hét leforgása alatt, és a kedves érdeklődők igy közvetlenebb kapcsolatba tudnak lépni velünk. Minden felmerülő kérdésetekre választ kaphattok és bátoritó szavakkal ösztönöznénk titeket az új kalandra. Hisz tudjátok, aki mer, az nyer!

A leendő önkéntesek hatékonyabb és részletesebb tájékoztatása céljából adatbázissal is szolgálunk. Segítségével a projektek után érdeklődő fiatalok regisztrálhatnak, CV és motivációs leveleket tölthetnek fel, valamint az EVS program koordinátora által feltöltött aktuális projektek, felhívások között keresgélhetnek. Az önkéntesek élménybeszámolóját is feltöltjük az oldalra.

Pályázatfigyelő adatbázisunk továbbra is állandó frissítés alatt áll. A VMIK munkatársai rendszeressen feltöltik az aktuális pályázati- és ösztöndíj lehetőségeket.

Ifjúsági Etno Táborunkat ez évben már XI. alkalommal fogjuk megtartani. A Tábor weboldala az www.etnotabor.rs címen érhető el. Erre az oldalra kattintva mindent megtudhattok, olvashattok a kezdetekről, és nyomon követhetitek a fejlődést. Évről évre újítunk és igyekszünk tartalmassabbá tenni a táborban töltött napokat. A weboldalon az aktuális tudnivalókat is részletesebben lehet fel- és letölteni.

Mozgásban az ifjúság elnevezésű programunk több civil szervezetet toboroz össze. Erdélyi és magyarországi partnerszervezeteink is meghívást kaptak a találkozóra. A találkozás az ismerkedés, az együttműködés és a tapasztalatcsere jegyében zajlik. Ellátogatnánk a vajdasági civil szervezetek székhelyére, ahol betekintést kaphatnánk a munkájukba, ismertetnék rendezvényük fontosságát és célját. A program 5 napot ölel fel, délutánonként pedig városnézéssel és annak történelmi múltjáról megtartott beszámolóval ütnénk el az időt.

Továbbra is megszervezzük Ifjúsági Báljainkat. Ingyenes buszjárat segítségével egész Vajdaság területéről juttatjuk el hozzánk a mulatni vágyó fiatalokat.

Képzéseinken hasznos információhoz juthatnak valamely diák-, ifjúság- , illetve civil szervezet aktivistái. A három napos előadás magába foglalja a következőket: pályázatírás, projekt menedzsment, szervezetirányítás, csoportvezetés, civil szervezetek jogi és pénzügyi élete.

 

2012. évi programterv:

  • Március 9 - Nőnapi Ifjúsági Bál
  • Május - Közgyűlés
  • Június - Magyar nyolcadikosok ballagási ünnepsége
  • Augusztus - XI. Ifjúsági Etno Tábor
  • Október - Gloria Victis (részvétel)
  • November- EVS népszerűsítő előadások Vajdaságban
  • December-Ifjúsági Szervezői Képzés
  • December- Évzáró buliPillanatkép

Bejelentkezés

Kérdezz

Kérdésedre szívesen válaszolunk!
Kérdésedet itt teheted fel.

Kérdésedet itt teheted fel

E-mail címed:
Kérdésed:

Támogatóink

Tagjai vagyunk: